Om PoshBrands

Vårt Företag

Mode online sedan 2006.

PoshBrands.se tillhör och drivs av MisterBling AB, genom MisterBling Online Group. MisterBling grundades 2006 som enskild firma och är idag verksam genom MisterBling AB. Huvudlagret ligger i Sverige. MisterBling AB med registrerade varumärket MisterBling (varumärkesnr: 520541) är i dag en framgångsrik e-handel som säljer smycken, kläder & accessoarer i Europa och övriga världen. MisterBling säljer främst till konsumenter, men även till butiker och nöjesbranschen. Vi har uppnått vår starka position genom att erbjuda snabba och enkla köp till konkurrenskraftiga priser och med ett av marknadens bredaste sortiment. Med vår marknadsledande logistik, organiserad kring vårt eget lager, kan du alltid räkna med snabba och säkra leveranser.

  • Kvalitetsprodukter till bäst pris
  • Tillverking inom EU
  • Förstaklassig kundtjänst
  • 30 dagars ångerrätt

Vårt lager och personal

cms-img

Bra personal och effektiv lagerhantering

Att driva onlinehandel kräver både bra och kunnig personal och bra ordning, organisation, rutiner och logistik. Detta är nyckeln till vår framgång. Vi jobbar stenhårt för att göra det enkelt och tryggt för våra kunder att handla. Både tekniskt med vår webb, med bra inköp och en engagerad kundtjänst. Vår kundtjänst jobbar alla dagar från 07.00 till 22.00 och besvarar kunder inom rekordtid jämfört med annan e-handel. Vi är stolta över att kunna erbjuda vad vi och många av våra kunder tycker är en av de bästa kundtjänsterna i Europa.

Några kunder tycker till:

Jättenöjd med både produkter och snabb leverans.

Sanna Hellström

Enda problemet är att välja. Så mycket fina grejor här. Alla fall jättenöjd med min första beställning! Snabbt och bra kvalité.

Veronica Jansson